Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Vegaani proteiinisekoitus

Kasviperäistä ravintoa herne-, riisi- ja hamppuproteiinista

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
  • Gluteeniton
EUR 24.99
alkaen 24,99 €

Loppuunmyyty

Vegan Blend kokoaa yhteen usean eri proteiinin hyödyt. Vegaanisekoituksessa on herneproteiinia, tummaa riisiproteiinia sekä hamppuproteiinia. Tämä kolmen proteiinilaadun yhdistelmä tarjoaa ensiluokkaista laatua vegaani ruokavaliota noudattavalle. Annoksessa vegaaniproteiinisekoitusta on yli 22 grammaa proteiinia sekä useita eri aminohappoja.

Vegan Blend –proteiinisekoituksessa on mukana BCAA:ta; Leusiinia, Isoleusiinia sekä Valiinia. Sekoitus sisältää myös useita eri vitamiineja ja mineraaleja, kuitua sekä tärkeitä rasvahappoja. Vegan Blend on vapaa soijaton ja laktoositon vaihtoehto korkeapitoiselle proteiinille. Vegan Blend sisältää myös DigeZyme® -ruoansulatusentsyymiä ruonasultauksen tehostamiseen.

Vegan Blend –vegaaniproteiini soveltuu vegaani ruokavaliota noudattavalle ja auttaa turvaamaan riittävän päivittäisen proteiinin saannin.

Vegaaniproteiini on myös tehokas apu lihasmassan lisäämiselle ja ylläpitämiselle.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Soveltuu vegaaneille
  • Korkea proteiinipitoisuus
  • Riisi-, hamppu ja herneproteiini

Lisää 150-250ml vettä tai mehua shakeriin (mitä vähemmän nestettä, sitä paksumpi koostumus). Lisää 1 vajaa Myprotein L-koon mitallinen (Myprotein Large Scoop 30g) jauhetta, sekoita ja nauti. Nauti 2-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.

1 tasamitallinen (Myprotein Large Scoop) annos vastaa noin 35 grammaa tuotetta. Herneproteiini-isolaatti, Tumma riisiproteiinikonsentraatti, hamppuproteiini, kookosjauhe (maussa: suklaa), makuaineet (psl. Maustamaton), Digezyme® (amylaasi, proteaasi, sellu, beta-D-galaktosidaasi, lipaasi), makeutusaineet (Sucralose®[psl. Maustamaton]).

Sisältää per: 100 g 30 g
Energiaa (kJ/kcal) 1691/400 507/120
Rasvaa, josta 5,5 g 1,6 g
tyydyttyneitä rasvahappoja 1,4 g 0,4 g
Hiilihydraatteja, joista 4,7 g 1,4 g
sokereita 0,8 g 0,2 g
Proteiinia 82 g 25 g
Suolaa 1,5 g 0,4 g
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan